Betaalmogelijkheden

• iDEAL
• Paypal
• Maestro
• Mastercard / VISA
Giropay
• Sofort Banking
• Bancontact (voorheen MisterCash)

IDEAL
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen.
Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder je aan te melden.

Klik hier om de demo van iDEAL te bekijken!

PAYPAL
Met PayPal betaal je simpel en veilig met je eigen PayPal-account welke is gebaseerd op jouw emailadres. Als je een account aanmaakt bij PayPal koppel je eenmalig jouw bankrekening of CreditCard aan je PayPal-account. Vanaf dat moment kun je eenvoudig betalen door je emailadres en wachtwoord in te voeren. Ook kun je betalingen ontvangen op je PayPal-account. Dit tegoed kun je dan weer overmaken op je eigen bankrekening of creditcard.

MAESTRO / MASTERCARD / VISA
Betaal je de online aankopen graag met je creditcard? Met de MasterCard SecureCode (ook bekend als 3D Secure) is je betaling extra veilig bij ons. Het is een persoonlijk wachtwoord net als je pincode. Je voert je persoonlijke wachtwoord in als je online met je creditcard betaalt. Zo ben je nog beter beschermd tegen misbruik. Hou je MasterCard Secure code goed geheim. Heb je een Visa Card, dan geldt voor jouw Verified by Visa (3D Secure). Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

GIROPAY
Als u internetbankiert bij Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank of PSD Bank, dan kunt u bij Migron gewoon betalen met Giropay. U hoeft zich niet eerst ergens te registreren en u heeft geen speciale software nodig. Een Giropay betaling doet u vanuit uw vertrouwde internetbankieren omgeving. Heel eenvoudig en snel.

SOFORT BANKING (voorheen DIRECT E-BANKING)
Direct e-Banking is een eenvoudige, snelle en veilige online-betaalmethode , die gebaseerd is op online banking. Bij het betalen met direct ebanking wordt u via een beveiligde verbinding verder geleid naar uw online bankrekening bij uw financiële instelling. Hier meldt u zich aan en bevestigt u de betaling met een TAN, Random Reader of Digipas.

BANCONTACT (voorheen MISTERCASH)
Het online betalen met Bancontact gaat zeer snel en is zeer veilig. De betaling is binnen enkele seconden aan de begunstigde overgemaakt en het bedrag wat je wilt betalen wordt direct van je rekening afgeschreven. Dit geeft een duidelijk overzicht van de bankbetalingen. Bij Bancontact wordt het dus niet aan het einde van de maand in één keer afgeschreven waardoor soms het overzicht verloren gaat. Verder zitten er ook geen extra kosten aan verbonden wat bij het betalen met een credit card vaak wel het geval is. Bancontact heeft dus vele voordelen ten opzichte van een credit card en is net zo snel.

Heeft u vragen over onze betaalwijzen? Aarzel dan niet en neem contact op met de klantenservice van Migron.nl via +31(0)73-8884739.