Retourneren

Retourneren bij Migron.nl

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@migron.nl,  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?


Zodra wij je retour gezonden product of bestelling hebben ontvangen, zal het reeds betaalde bedrag binnen drie werkdagen worden teruggestort. De kosten voor transport van retourzendingen zijn voor eigen rekening.

Hoe kan ik een product of mijn bestelling retourneren?


Wij verzoeken je eerst contact met ons op te nemen voordat je een pakket of product retourneert. Neem contact op via info@migron.nl of bel ons op het nummer +31 (0)73-8884739.