Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je via onze webshop op een werkdag voor 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt je bestelling dan de volgende dag (ook in België). Als je na 17:00 uur op een werkdag producten bestelt, worden deze de volgende dag verzonden. Als je vrijdag na 17:00 uur, of zaterdag of zondag een bestelling plaatst, wordt deze maandag verzonden.


Hoe kan ik producten retourneren?

Wij verzoeken je eerst contact op te nemen met onze klantenservice voordat je een pakket of product retourneert. Dit kan je doen via info@migron.nl of bel ons op het nummer +31 (0)73-8884739.


Hoe ontvang ik mijn factuur?

Nadat je je bestelling hebt geplaatst en betaald ontvang je van ons per e-mail een bevestiging. Deze bevestiging bevat ook de factuur van de bestelling. Ook ontvang je van ons een fysieke factuur bij je bestelling.


Met welke methoden kan ik betalen bij Migron.nl?

Het is mogelijk met iDeal, Paypal, Maestro, Mastercard, Visa, Sofort Banking en Bancontact te betalen via onze webshop.


Wat zijn de kosten voor verzending van mijn bestelling?

Alle verzendingen in Nederland zijn gratis.


Hebben we vitaminesupplementen nodig?

Evenwichtige voeding met de juiste voedingsstoffen is essentieel, maar door manier van leven, gezondheidstatus, levensfase en voedingskeuzes kunnen er andere voedingsbehoeften ontstaan. In deze gevallen kan een voedingssupplement voor aanvulling zorgen.


Waarom zijn sommige vitaminen en mineralen hoger gedoseerd dan de referentie-inname?

Door de Gezondheidsraad is voor vitaminen en mineralen een Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) opgesteld, tegenwoordig noemen we dat Referentie-Inname (RI). RI’s zijn hoeveelheden die bedoeld zijn om tekorten in de voeding te voorkomen, met een ingebouwde veiligheidsmarge. Het is bekend dat een groot aantal bevolkingsgroepen een hogere behoefte heeft dan de RI, zoals kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, sporters, herstellenden, mensen die op dieet zijn, veganisten, mensen die roken etc. Door vitaminen en mineralen in een extra hoeveelheid aan te bieden, geef je jouw lichaam de kans om optimaal te profiteren van het aanbod. Dit is een andere invalshoek dan de Referentie-Inname (RI).