Wie zijn wij

Over oprichter Pim Dekker, 44 jaar

‘Na mijn dertigste begon ik te beseffen hoe belangrijk fitheid en vitaliteit zijn in het leven. Ik voelde me vaak futloos en het roer moest wat dat betreft echt om. Samen met meer bewegen, een evenwichtiger eetpatroon begon ik met het slikken van supplementen zoals vitamine D, visolie en foliumzuur. Langzaamaan voelde ik me fitter en vitaler. Allemaal losse pilletjes en potjes leek nogal lastig. Zo is het idee ontstaan om te kijken of het mogelijk is om deze ingrediënten in 1 capsule te kunnen vangen. Samen met een partner is dat gelukt en nu produceren we jaarlijks …. Migron capsules die voldoen aan alle normen en wet-en regelgeving. In een paar jaar tijd is de vaste clientèle gegroeid en daar zijn we trots op. Ook op de positieve reacties van klanten die Migron gebruiken.